5 Ocak 2012 Perşembe

İNDİRİMLER VE ALDIKLARIM

Heyecanla beklenen Inditex grubu (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear…) indirimi bugün itibariyle başladı. :) Bedenler tükenmeden koşun ;)


%50 ye varan bu güzel indirimleri kaçırmamak için bende erkenden Cevahir yoluna koyuldum. Tam 11.00 da Zara’ya adım attım. Kapıda kalabalık yoktu. Ohh erkenden geldim diye tam sevinmişken, içeride ne göriyim:) Kasalarda çoktan kuyruk oluşmaya başlamış, ben geç bile kalmışım. Erkek bölümü bile tıklım tıklımdı. Fazla oyalanmadan hemen gözüme kestirdiklerimi kapıp kabinlere koştum. :) Neyse ki, kabinlerde fazla kuyruk yoktu. Herkes de bir telaş çok çabuk giyinip soyunuyor. İçerde fazla kalmıyordu. Palto, ceket, ayakkabı reyonlarının önü kabinlerden kalabalıktı. Kabine gitmeye üşenenler, beğendikleri şeyleri reyonlardaki aynalarda deneyip duruyorlardı.

Alışveriş paketimin özeti :


                    129.95 Tl - 169.95 Tl                                       19.95 Tl - 29.95 Tl                         




99.95 Tl yeni sezon
39.95 Tl - 69.95 Tl

Kalabalık,  karışıklık ve çok uzun bir kasa kuyruğunun sonunda elimde paketlerle mağazadan çıktım. İlk aklıma gelen, eve gittiğimde Migros’tan aldığım Nescafe falcı hazır Türk kahvesini yapıp, höpürdetmek oldu. Şimdi yazımı yazarken kahvemi yudumluyorum. Kahve tüm yorgunluğumu bir anda aldı. Çok kolay yapılıyor. Kahve yaparken cezve taştı, kahvenin ölçüsü olmadı, köpüğü az oldu ben bu işi beceremiyorum diye dert etmeyin. Bu kahve her zaman kıvamında. Paketi fincana boşaltıp, üzerine sıcak su ekleyip şöyle bi karıştırıyorsunuz. Kahveniz hazır.:) 

 

Resimde de gördüğünüz gibi üzerinde küçük bir baloncuk var. Kahveyi içtikten sonra fala baktıracak kimse bulamadım ama kahvenin üstündeki baloncuğu hemen nazarlar çatlasın diyerek patlattım. :) 



2 yorum:

  1. ben de akşam gittim cevahire ve zara talan edilmişti çok fenaydı :D

    YanıtlaSil
  2. hepsini güzel günlerde kullan canım.
    Bu arada hediyeler için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...