18 Eylül 2011 Pazar

ŞEBNEM FERAH'LA FERAH FERAH :)



Dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde Şebnem Ferah bize yine unutulmaz bir gece yaşattı. Maçka Küçükçiftlik Parkında da Adidas all Originals Party’si vardı. Arabalar tüm yol boyunca her yere park etmiş etraf çok kalabalıktı. Biz de arabamızı park edecek zar zor bir yer bulduk.

20.30 civarı içerideydik. Oturmak için yastıklarımızı alıp keyifle merdivenlere yöneldik. Ancak merdivenlerde neredeyse yürüyecek yer yoktu. Tüm biletler önceden tükenmiş merdivenlere bile bilet satılmıştı. Merdiven bileti alanlar en iyi yerleri kapmak için erken gelmiş ortalıkta yürüyecek yer kalmamıştı.

Saat 21.20 civarı seyircinin alkışları ve çığlıkları eşliğinde sahnenin perdesi açıldı. Perde açıldığında her tarafı mumlarlarla aydınlatılmış bir sahneyle karşılaştık. Şebnem Ferah sahneye adımını attığı andan itibaren şahane performansıyla yer gök inledi. Şebnem Ferah seyirciye ‘bazı konserler bizim olur bazıları da sizindir bu konser sizin konseriniz’ dedi böylece hepimiz eski ve yeni şarkılarında kendisine eşlik ettik. Şebnem Ferah gene geleneği bozmadı ve dans pisti şarkısında sahneye bir hayranını çağırdı. Hayranı dizlerinin üzerine çöküp Şebnem Ferah'ın elini öpüp başına koydu. :) Devam eden konser boyunca Şebnem Ferah hayranını bir daha böle yapmaması konusunda espriyle uyardı.  

Şebnem Ferah vücudunu sımsıkı saran parlak askılı bir elbise giymişti. Saçlarını ise çok kısa kestirmişti. Kendisi bir ara ‘bakın saçlarımı kahkül kestirdim’ dese de bu haliyle tüm saçı neredeyse toplamda bir kahkül kadardı. Açıkçası ben saçlarını beğenmedim.

Konser sonunda Şebnem Ferah ve grup arkadaşları selam verip sahneden ayrıldı. Seyircinin yoğun alkışıyla tekrar sahneye dönüp 2 şarkı daha söyleyip son olarak hoşçakal şarkısıyla hepimize veda etti. Bu çoşkulu performansın sonunda sesinde hiçbir yorgunluk belirtisi yoktu bizim ise sesimiz çoktan kısılmıştı.Yazımı bu şahane gecenin kısa bir videosuyla bitiriyorum.  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...