8 Aralık 2011 Perşembe

HEDİYELERİM GELDİ AMA...

Kırmızılı kız blogunun hediye çekilişini 20 Kasım 2011 tarihinde kazanmıştım. 


Kendisinden Sivas’ta olduğu için önümüzdeki hafta hediyelerimi gönderebileceğini söyleyen bir mail almıştım. Bende  3 Aralık ta hem kendi çekilişimi haber vermek hem de kazandığım hediyelerin akıbetini sormak için ona bir mail attım.  3 gün sonra çok mahcup olduğunu, hediyelerimi kız kardeşinin bilemeyip alıcı ödemeli olarak kargoya verdiğini söyledi.                                                                                                                        
Ama kusura bakmamak elde değil. Hediye kazandım diye tam sevinmişken 14.67 tl kapıda ödeme yapmak insanı mutlu etmiyor.  Neyse ki avonun bu ürünlerinin fiyatını kargo masrafıyla karşılaştıracak olursak biraz avunuyorum.  Kırmızılı kız’dan da bundan sonra yapacağı çekilişlerde daha dikkatli olmasını bekliyorum.

  

Bende sıcacık salebimi içip, yaşadığım buruk sevinç için kendimi teselli ediyorum. Tikveşlinin kutuda salebi gerçekten çok güzel. Hazırlaması çok kolay. Tek yapmanız gereken kutuyu çalkalayıp, bir kaba boşaltarak birazcık ısıtmak. Üzerine de bol tarçın döktünüz mü tadına diyecek yok. Lezzeti tam kıvamında. Günün hangi saatinde olursa olsun kolayca hazırlayıp içebilirsiniz.   

3 yorum:

  1. hoş olmayan bir durum olmuş bencede daha dikkatli olmalıydı en azından bundan sonra adı üstünde hediye!güle güle kullan ve bendeki mime buyur lütfen:)

    YanıtlaSil
  2. avon temsilcisiyim..bu ürünlerin fiyatını toplasan kargo parasıyla aynı olur yani
    neyse güle güle kullanın
    ayıp edilmiş
    blogumda benimde çekilişim var beklerim kargo gönderici ödemelidir :)

    iremveannesi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. hakkaten güzel bi durum degil..
    ama gercekten bir yanlislik
    yapmis olabilir..
    yine de avonun ürünleri genellikle cok iyi olur sen onlarin sevincini yasamaya bak =)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...